09 July 2005

Alhamdulillah! Aku Berjaya Untuk Bercuti Dengan Keluarga

Alhamdulillah! Sesudah sekian lama merancang, ditunda, ditangguh. Akhirnya kami sekeluarga berjaya juga pergi bercuti ke Langkawi minggu lepas. Percutian bagi aku antara yang paling menyeronokkan. Kami ke sana daripada 29 hb. Jun hinggalah ke 2 Julai 2005. Nantilah aku masukkan gambar-gambar menarik kami sepanjang percutian kami di sana. InsyaAllah. Di sebelah ni adalah gambar aku, anakku dan isteri ketika berada di atas feri dalam perjalanan balik daripada Langkawi ke Kuala Perlis.

4 comments:

Anonymous said...

Pertandingan posing terbaik dimenangi oleh budak kecik yang tengah-tengah tu. Diikuti oleh bdk sederhana sebelah kanan gambar dan ketiga oleh budak badan besau. kesimpulannya, semakin kecik saiz badan semakin tinggi kemenangan yg diperolehi. Benar ke? Emm...macam mana dengan jumlah tentera islam dengan kafir? Berapa jumlahnya? Siapa menang? p/s tiada kaitan antara gambar dengan persoalan...hehehe.

Anonymous said...

Keep up the good work
» »

Anonymous said...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
» »

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. wisconsin eminent domain legal rose seedflower Domaine de beau rochas